Contract beheerder

Verantwoordelijk voor het beheer van de schepen en/of objecten die RHBE onder contract heeft.

Radio Holland is wereldwijd bekend in de maritieme industrie als Global NavCom, Connectivity, ICT on Board en Service & Maintenance provider. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, verbindt Radio Holland haar klanten met een ongeëvenaard wereldwijd servicenetwerk van 70 kantoren langs de wereldwijde scheepvaartroutes.

Radio Holland levert unieke technische service-expertise waarmee klanten een slimmer, winstgevender bedrijf kunnen runnen met minder uitvaltijd en lagere operationele uitgaven. Onze hoogopgeleide technici zijn experts op het gebied van maritieme elektronica die diensten van topkwaliteit ter plaatse leveren. Radio Holland biedt kostenbesparende serviceovereenkomsten en ondersteuning voor onderhoud op afstand voor schepen op zee over de hele wereld.

Onze Belgische vestiging is om haar Serviceteam in Antwerpen te versterken op zoek naar een enthousiaste:

Contract beheerder

Omschrijving

Voor onze vestiging in Antwerpen zoeken wij een dynamische kracht in de serviceafdeling van communicatie-, navigatie- en observatieapparatuur. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de schepen en/of objecten die RHBE onder contract heeft. Hij/zij draagt zorg voor een kost effectieve en efficiënte planning en uitvoering van periodieke inspecties en preventieve reparaties van de apparatuur welke onder contract staan. De doelstelling voor het beheer van de contracten is om binnen de gebudgetteerde kosten van het contract te blijven.

Hierbij ben je verantwoordelijk voor onderstaand takenpakket:

  • Kennis en beheer van de contractportefeuille, alsook de administratie ervan
  • In overleg met de klant en de RHBE-service coördinator zo vroeg mogelijk periodieke inspecties in te plannen ten einde kost efficiënt te zijn.
  • Onderhoud van de contracten per klant en per schip in het ERP waarbij er een up-to-date kosten registratie beschikbaar is.
  • Draagt zorg voor tijdige facturatie van contract termijnen en kosten welke buiten contractvoorwaarden vallen.
  • Stuurt de desbetreffende service coördinator met eenduidige informatie aan ten einde de benodigde werkzaamheden tijdig en binnen budget uit te laten voeren.
  • Rapporteert op maandelijkse basis aan servicemanager de kosten vs baten per contract en geeft forecast per einde contractperiode.
  • Neemt een proactieve houding aan naar klanten

Profiel

Je beschikt minimaal over een diploma technisch middelbaar onderwijs en je hebt ervaring in contractmanagement. Je bent assertief ingesteld en gaat graag een uitdaging aan.

Je bent stressbestendig en communicatief sterk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin die kwaliteit en continuïteit waarborgen en waardoor je zelfstandig een opdracht tot een goed einde kan brengen. Kennis van communicatie- en/of navigatieapparatuur is een duidelijke pré. Affiniteit met de maritieme markt speelt in je voordeel.

Aanbod

Werken in een hecht en collegiaal team binnen een internationale organisatie en een steeds evoluerende sector. Een vast bediendencontract, een aantrekkelijk salaris afgestemd op verworven kennis en ervaring, GSM en laptop.

Geboeid?

Stuur zsm je cv en motivatiebrief per mail naar cindy.voorhoof@radioholland.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Hendrik Impens op 03/320.99.78.

Always there. Everywhere.