Trainee Marketing/Corporate Communications

Uitdagende en super leerzame stage lopen in een wereldwijd maritiem bedrijf

Over Radio Holland

Radio Holland is de bekende navigatie-, communicatie-, connectivity- en service & onderhoud specialist.

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, geeft Radio Holland zijn klanten toegang tot een ongekend netwerk van kantoren en ondersteuningslocaties langs de wereldwijde scheepvaartroutes.

Radio Holland levert unieke technische service expertise, met als doel om klanten efficiënter en winstgevender te laten opereren door hogere continuïteit en lagere operationele kosten.

We zoeken talent met internationale ambitie!

Radio Holland is op zoek naar de ideale kandidaat voor een uitdagende én veelzijdige stageplek! Een kort profiel: HBO-ers Communicatie of MBO/HBO Grafisch Lyceum; een enthousiaste student(e) die ons communicatieteam van Radio Holland komt ondersteunen tijdens een meeloopstage!

Een veelheid aan activiteiten zal de revue passeren: van het maken van een communicatieplan tot het organiseren van beurzen en interne & externe events, website en online activiteiten, design, social media strategie, interne communicatie, ontwikkelen van communicatietools…etc. Veel te doen en jong talent gezocht!

In een bedrijf dat vestigingen heeft op 80 locaties langs de wereldwijde scheepvaartroutes. Waarbij je contacten hebt met diverse collega’s in binnen- en buitenland!

We bieden: een internationale stage, een 100-jarig & cool bedrijf in ontwikkeling, superinteressante werkzaamheden, leuke collega’s ‘around the world’… en nog veel meer!

We zoeken: een ambitieuze communicatie stagiair die een aantal maanden wil leren, meewerken en met zijn of haar voeten ‘ in het water durft te staan’ , de mouwen opstropen en gaan. Vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

Je kunt ons vinden op www.radioholland.com en op social media Linkedin, Facebook, Twitter en Instagram!

Meer weten

Wil je meer weten over het stageprofiel en ons bedrijf, en heb je interesse: Neem contact op met Annet Boers, Manager Global Marketing & Communications.

Always there. Everywhere.