Technisch Project Manager

De technisch projectmanager is verantwoordelijk voor de uitvoering en het resultaat van door Radio Holland Belgium (RHBE) aanvaardde projecten.

Radio Holland is wereldwijd bekend in de maritieme industrie als Global NavCom, Connectivity, ICT on Board en Service & Maintenance provider. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, verbindt Radio Holland haar klanten met een ongeëvenaard wereldwijd servicenetwerk van 70 kantoren langs de wereldwijde scheepvaartroutes.

Radio Holland levert unieke technische service-expertise waarmee klanten een slimmer, winstgevender bedrijf kunnen runnen met minder uitvaltijd en lagere operationele uitgaven. Onze hoogopgeleide technici zijn experts op het gebied van maritieme elektronica die diensten van topkwaliteit ter plaatse leveren. Radio Holland biedt kostenbesparende serviceovereenkomsten en ondersteuning voor onderhoud op afstand voor schepen op zee over de hele wereld.

Onze Belgische vestiging is om haar projectteam in Antwerpen te versterken op zoek naar een enthousiaste:

Technisch Project Manager

Algemene omschrijving:

De technisch projectmanager is verantwoordelijk voor de uitvoering en het resultaat van door Radio Holland Belgium (RHBE) aanvaardde projecten. Een project bestaat uit de levering van nieuwe producten, waarbij inbegrepen de installatie en inbedrijfstelling van de te leveren producten. De projectmanager ziet toe op een goede uitvoering waarbij de overeengekomen contractvoorwaarden worden gehanteerd, de tevredenheid van de klant wordt geborgd alsmede de voor gecalculeerde winstmarge niet wordt onderschreden.

Hierbij ben je verantwoordelijk voor onderstaand takenpakket:

  • Is verantwoordelijk voor het tijdig opstellen en aanleveren van (financiële) onderbouwing ten behoeve van offertes met betrekking tot het technische aspect alsmede de benodigde arbeid en schakelt het sales team in voor ondersteuning en overleg
  • Is verantwoordelijk voor de projectplanning en het tijdig en volledig opleveren van het project
  • Ziet er op toe dat orders correct worden aangemaakt en dat er ook een inhoudelijk nazicht gebeurd.
  • Neemt proactieve houding om projecten binnen budget en tijdigheid te realiseren.
  • Managed de projecten in lijn met de RHBE KPI’s en kwaliteitssysteem.

Profiel

Je beschikt minimaal over een diploma technisch hoger onderwijs en je hebt ervaring in maritiem projectmanagement. Je bent assertief ingesteld en gaat graag een uitdaging aan. Je bent stressbestendig en communicatief sterk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin die kwaliteit en continuïteit waarborgen en waardoor je zelfstandig een opdracht tot een goed einde kan brengen. Kennis van communicatie- en/of navigatieapparatuur is een duidelijke pré. Affiniteit met de maritieme markt speelt in je voordeel.

Aanbod

Werken in een hecht en collegiaal team binnen een internationale organisatie en een steeds evoluerende sector. Een vast bediendencontract, een aantrekkelijk salaris afgestemd op verworven kennis en ervaring, GSM en laptop.

Geboeid?

Stuur zsm je cv en motivatiebrief per mail naar cindy.voorhoof@radioholland.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Cindy Voorhoof op 03/320.99.78.

Always there. Everywhere.