Onze Belgische vestiging is om haar serviceteam te versterken op zoek naar een enthousiaste:

Service Engineer

Voor onze vestiging in Zeebrugge zoeken wij een technicus die na een interne opleiding onderstaand takenpakket op zich neemt:

  • Je bent verantwoordelijk voor de installatie, de in werking stelling en de reparatie van communicatie-, navigatie- en observatieapparatuur. Deze acties vinden plaats aan boord van schepen meestal in België , maar er kunnen ook opdrachten in het buitenland plaatsvinden.
  • Bij deze functie hoort een wachtsysteem waarbij 24/7 beschikbaarheid van toepassing is.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de bemanning voor wat betreft de technische problemen en hun klankbord naar de firma.
  • Daarnaast beheer je de materialen aangewend voor de service-uitvoering en rapporteer je tijdig en correct.
  • Tenslotte hou je de ontwikkelingen binnen je vakgebied bij, kan je zelfstandig werken op een project en ben je inzetbaar op meerdere terreinen.
  • Handelt volgens de QHSE-regels

Profiel

Je beschikt minimaal over een diploma middelbaar onderwijs in de technische richting ICT/ Elektronica. Je hebt passie voor elektronica en hunkert naar het zoeken van inventieve technische oplossingen.

Je bent in staat om duidelijk te communiceren zowel schriftelijk als mondeling in zowel het Nederlands als het Engels. Je bent flexibel zowel wat uren als verplaatsingen betreft. Je hebt geen hoogtevrees of angst om in kleine ruimten te werken. Je hebt sterke verantwoordelijkheidszin die kwaliteit en continuïteit waarborgen en waardoor je zelfstandig een opdracht tot een goed einde kan brengen. Kennis van communicatie- en/of navigatieapparatuur is een duidelijke pré. Affiniteit met de maritieme markt speelt in je voordeel.

Aanbod

Werken in een hecht en collegiaal team binnen een internationale organisatie en een steeds evoluerende sector. Een vast bediendencontract, een aantrekkelijk salaris afgestemd op verworven kennis en ervaring, GSM en laptop. Na een initiële opleiding kan je aanspraak maken op een firmawagen.

Interesse?

Ben je een gemotiveerde Service Engineer met affiniteit in de maritieme sector, moedigen we je aan om te solliciteren. Stuur je cv en motivatie naar jobs.nl@radioholland.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.


Share this post: